fbpx
accountancy-3

Accountancy

Binnen de accountancy houd jij je bezig met diverse werkzaamheden op het gebied van bijvoorbeeld financiële administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het optimaliseren van processen. De klanten zijn onder andere ondernemers in het mkb-segment, waardoor het werk heel afwisselend is. Door jouw professionele aanpak binnen het team lever je een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van onze dienstverlening. 

Audit & assurance

Bij audit en assurance staat het beoordelen van de jaarrekeningen van een onderneming centraal. Jij richt je als auditor op het controleren van de integriteit en de nauwkeurigheid van een boekhouding. Dit gaat verder dan alleen een onderzoek van de rekeningen. Jij zorgt niet alleen voor een uitermate nauwkeurige controle. Door jouw proactieve houding zorg je er ook voor dat je de dagelijkse uitdagingen van de klant begrijpt.

audit-assurance
consulting-2

Consulting

Binnen het vakgebied consulting kun je bij ons alle kanten op. Zo kun je een bijdrage leveren aan internal audit, governance, risicomanagement, sustainability en internal control en compliance. Bij IT audit & advisory kun je met behulp van IT-audits de risico’s en kansen van IT-systemen in kaart brengen, zodat klanten de betrouwbaarheid, continuïteit en veiligheid ervan kunnen optimaliseren. En bij Digital transformation & IT consulting kun je organisaties adviseren hoe zij digitale ontwikkelingen kunnen inzetten om hun bedrijfsvoering te verbeteren, hun talenten te binden en meer uit de beschikbare data te halen.  

Financial advisory

Bij het Financial advisory team werk je nauw samen aan de advisering van onze klanten bij verkoop, overnames of geschillen. Je voorziet onze klanten van objectieve en betrouwbare financiële informatie die als basis dient voor de beslissingen. Bij de opdracht is het belangrijk dat je de klant begrijpt en je goed kunt verplaatsen in zijn dienst.

Shot of a group of businesspeople having a discussion in an office
tax

Tax

Tax is een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Bij Forvis Mazars adviseren we onze klanten persoonlijk, met een advies op maat. Als fiscalist van Forvis Mazars kun je een duidelijk beeld vormen van de vraag van de klant. Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en levert iedere dag toegevoegde waarde aan onze klanten. Binnen ons werkveld Tax verzorg je dienstverlening op het gebied van belastingadvies, wetgeving, pensioenen en actuariaat.

Staff & support

Onder Staff & support vallen o.a. de disciplines IT, Brand, marketing & communications, HR, Finance en Support. Al deze afdelingen zorgen er samen voor dat onze specialisten een optimale dienstverlening kunnen leveren. Geregeld zijn we bij Forvis Mazars dan ook op zoek naar nieuwe collega’s die onze organisatie komen versterken. Benieuwd waar jij onze organisatie verder in kan brengen? Bekijk dan de vacatures.

staff-support