fbpx

Forvis Mazars: nieuw wereldwijd netwerk

Met trots kondigen wij aan dat Mazars en FORVIS, een toonaangevend Amerikaans accountantskantoor, vanaf 1 juni 2024 een nieuw netwerk vormen en wereldwijd opereren onder één merknaam: Forvis Mazars.

Dit is een mooie volgende stap in Mazars’ groeistrategie, die onze slagkracht en kansen in de Verenigde Staten vergroot en hiermee komen wij wereldwijd in de top-10 van de accountancysector. Forvis Mazars is de grootste nieuwkomer op de wereldranglijst in decennia. Als ‘two-firm’ netwerk is Forvis Mazars uniek in de markt en biedt het de flexibiliteit, schaalgrootte en bereik om klanten wereldwijd van dienst te zijn. Deze stap biedt meer keuze in de markt en dient het publieke belang. Benieuwd hoe de Launchday van Forvis Mazars in Nederland eruit zag? Bekijk de video!

Wij zien het ontstaan van Forvis Mazars als een positieve ontwikkeling en wel om de volgende redenen:

  • Hetzelfde vertrouwde team, meer bereik: Mazars opereert nog steeds als internationale partnership en buiten de Verenigde Staten verandert er niets. In meer dan 100 landen behouden wij het geïntegreerde model, maar met meer schaalgrootte, capaciteit en bereik in de Verenigde Staten. Zo kunnen wij onze klanten en relaties wereldwijd en flexibel ondersteunen. In de Verenigde Staten werken wij al 20 jaar samen met de collega’s van FORVIS. Wij delen gemeenschappelijke waarden die ons in staat stellen om de kwaliteit te leveren die onze klanten en medewerkers van ons gewend zijn.
  • Meer slagkracht in de Verenigde Staten: Met deze ontwikkeling versterken wij onze business, zodat wij onze klanten (nog) beter van dienst kunnen zijn. Met Forvis Mazars hebben zij nu toegang tot een dekking van kust tot kust in de Verenigde Staten, waar 6.000 sterk betrokken professionals kwalitatief hoogwaardige dienstverlening leveren.
  • Multidisciplinaire teams: Wij blijven ons inzetten om onze klanten een ‘unmatched client experience’ te bieden die flexibel en persoonlijk is. Beide organisaties beschikken over uitstekende teams, waardoor nog meer toptalent tot de beschikking van onze klanten staat. Zij bezitten de vaardigheden, sectorkennis en internationale ervaring om onze klanten optimaal van dienst te zijn.
  • Grondige kennis van diverse sector: Beide organisaties hebben diepgaande kennis en ervaring in de belangrijkste wereldwijde sectoren. Samen kunnen wij meer inzicht, specialismen en oplossingen op maat bieden. Onze ervaren en proactieve professionals, zowel lokaal als wereldwijd, brengen veel kennis en inzichten mee.

“Beide organisaties beschikken over uitstekende teams, waardoor nog meer toptalent tot de beschikking van onze klanten staat”