fbpx

Forvis Mazars Community Day 2024

Elke collega krijgt jaarlijks twintig verlofuren om zich in te zetten voor de Forvis Mazars Foundation. Deze foundation zet zich in voor initiatieven in de samenleving, voornamelijk gericht op de thema’s onderwijs, vitaliteit en klimaat & milieu. Om onze collega’s te helpen deze uren in te zetten voor concrete acties, organiseren we jaarlijks onze Community Day. 

Eén dag, vele glimlachen. Op 6 juni stond alweer onze 4e editie van de Community Day op de planning. Met collega’s uit het hele land heeft Forvis Mazars de handen uit de mouwen gestoken voor de omgeving. Community Day 2024 stond in het teken van het opruimen van het strand, taarten maken voor bewoners van een zorginstelling, EHBO cursussen, reanimatie cursussen, een bezoek aan de bewoners van de Twentse Vliegbasis en nog veel meer. Samen in actie, met impact voor iedereen.

Bedankt!

Bedankt aan alle ambassadeurs van de Forvis Mazars Foundation, alle collega’s die zich hebben ingezet en ook onze samenwerkingspartners willen we bedanken die ons geholpen hebben om deze dag mogelijk te maken. Op naar Community Day 2025!

Ben jij er volgend jaar ook bij?

We zoeken nog nieuwe collega’s, die net als wij niet alleen een hart voor de zaak hebben maar vooral ook voor de maatschappij. Benieuwd? Bekijk onze vacatures en wie weet zien we jou volgend jaar bij de Forvis Mazars Community Day 2025!